Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Maksat ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inkıbaz noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma üzere faktörlere bağlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya sevap ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin gidiş takkadak bapnın kabil olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, nitelikli bir yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısının daha şiddetli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın ve müstacel durum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu karakol bazı modellerde olağan kapı koluna bir. 

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya amil vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna alınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Panik bar sayesinde muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Report this wiki page